DIY – Alternativer til traditionelle billedrammer

Hvorfor altid ramme dine billeder og plakater ind?

Udover de traditionelle billedrammer så findes der også andre fine og dekorative måder, at bruge dine plakater på, i din boligindretning.

Du kan faktisk nemt og (ikke mindst) billigt lave en fin grafisk billedvæg, udelukkende ved hjælp af en rulle sort tape. Det er super nemt og som ekstra bonus, så efterlader det ingen huller i væggen! Bare sørg for, på forhånd, at have en plan over hvordan du vil have billederne til at hænge i forhold til hinanden både mht afstand og placering. Du kan med fordel variere om du taper i hjørnerne, eller og du kun sætter tape vandret foroven og forneden. Tape beregnet til formålet kan både købes i Panduro og i Ikea. OBS – vær opmærksom på, at nogen overflader er bedre egnet til, at sætte tape på end andre da nogen overflader er så glatte, at tapen skal trykkes ekstra godt på for at holde.

En anden fin løsning er Clipboards. Igen er det nemt at skifte plakat og du undgår huller i væggen. Stil fx plakaten på en hylde op ad væggen eller som kreativt pynt på dit skrivebord. Clipsboards kan købes de fleste steder med kontorartikler. (Den på billedet herunder er købt i Ikea)

blog3ifarver