Hej! Velkommen til min blog -og mit kreative univers!

 

Først lige en kort præsentation af mig:

Jeg hedder Majbritt

Jeg er 32 år

Jeg er gift med Thomas og sammen har vi to børn: Mikkel på (meget snart) 5 år og My på 2 år

Jeg har en lille hund, der hedder Chili

Jeg bor i Odense

Jeg kan godt lide overraskelser, chokolade (og gerne meget af det!), humor og kærlighed

Jeg kan ikke lide slanger, rotter og tyggegummi

Når jeg engang bliver rigtigt voksen, så skal jeg have lært at drikke kaffe -men det er der forhåbentligt længe til endnu!

Jeg elsker at tegne og jeg har tegnet og malet lige siden, jeg som helt lille lærte, at holde om en pensel. At tegne plakater er min måde at koble fra på, og jeg glemmer totalt tid og sted. Ideen til et motiv er ofte længe undervejs, og jeg laver altid rigtig mange skitser, før jeg når til den færdige plakat. Jeg finder inspiration overalt, men særligt farver og former i naturen inspirerer mig. Jeg har en klar forkærlighed for det grafiske sort/hvid, men pastelfarver får også tit listet sig ind på plakaterne – især på de plakater som delvist er lavet med akvarel. Fælles for alle plakaterne er, at de alle er lavet med stor kærlighed til det helt enkle grafiske udtryk og mit motto i en kreativ sammenhæng, er derfor helt sikkert: Less is more!

Her på bloggen vil der fremadrettet løbende komme tips og tricks til DIY projekter, inspiration til boligindretning -og ikke mindst også muligheden for, at følge lidt med i mit kreative univers bagved CreativeMe.

Du skal være meget velkommen til at læse med.

MIG1